Webinar « Vennootschapsbelasting » - Fiscaal ingrijpende wijzigingen voor auto’s: is het nodig om uw wagenpark te vergroenen?

10 March 2022

10 March 2022

Beste,

RSM Belgium wil onze klanten continu bijstaan met het juiste advies. Daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan het fiscale webinar dat we organiseren op 10 maart 2022. 

In het eerste luik van ons driedelig symposium staan we vooreerst vanuit het perspectief van de vennootschapsbelasting stil bij onder meer de aftrekbaarheid na 1 juli 2023 van bestaande en nieuwe wagens met verbrandingsmotor, hybride of emissievrij. Tijdens het webinar geven we je overzicht van de regeling die momenteel voor boekjaar 2021 geldt en met welke wijzigingen je de volgende jaren rekening moet houden

Waar destijds in eerste instantie de aankoopprijs van een nieuwe bedrijfswagen doorslaggevend was bij de keuze van een voertuig, is het vandaag de dag van belang een vollediger beeld te hebben van het totale kostenplaatje ofwel de total cost of ownership (‘TCO’) voor uw bedrijf en hoe deze de volgende jaren zal evolueren. Een preview van onze handige excel rekentool zal je alvast een voorproefje geven om de totale kost van uw wagenpark in kaart te brengen. Tenslotte wordt de nodige aandacht besteed aan de nieuwe regels en fiscale stimuli voor de aanschaf van laadinfrastructuur om af te ronden met de verhoogde investeringsaftrek voor emissievrije vrachtwagens.


Praktische informatie

Je kan je hiernaast inschrijven voor de Nederlandstalige sessie

Zodra je je inschrijft, ontvang je verdere informatie via mail.

Dag: Donderdag 10 maart 2022 om 10u

Duurtijd: 1 uur

Sprekers: Peter Van Rompaey, Evelyn Foley & Louisa Herreman

Dit webinar, net als al onze andere fiscale webinars, zijn gratis. 

Ontvang je graag een ITAA-attest na je deelname? Dan hoef je enkel te antwoorden op de mail die je ontvangt enkele dagen na het webinar waaraan je hebt deelgenomen. Wij zorgen verder voor het nodige.

We verwelkomen je graag en kijken ernaar uit om bij te dragen aan jouw activiteiten en hun verdere ontwikkeling.

RSM Belgium | Tax

Registration for this event is now close