Webinar « Personenbelasting/ Mobiliteitsbudget » - Fiscaal ingrijpende wijzigingen voor auto’s: is het nodig om uw wagenpark te vergroenen?

17 March 2022

17 March 2022

Beste,

RSM Belgium wil onze klanten continu bijstaan met het juiste advies. Daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan het fiscale webinar dat we organiseren op 17 maart 2022. 

In het tweede deel van onze webinar series over de fiscale behandeling van bedrijfswagens en autokosten, bespreken we o.a. de aftrekbaarheidsregels van autokosten in de personenbelasting, het voordeel alle aard voor bedrijfswagens en de CO2-bijdrage voor de werkgever. Daarnaast gaan we ook dieper in mobiliteit in het algemeen

Zo bestaat het mobiliteitsbudget sinds 2019 en in tussentijd werden er reeds verschillende wijzigingen aan deze regeling doorgevoerd. Ook elektrisch rijden en eventuele toepasselijke belastingverminderingen worden kort besproken. 

We sluiten af met een kort woordje over het gebruik van de fiets, al dan niet ter beschikking gesteld in het kader van een fietsplan, voor woon-werkverkeer of professionele verplaatsingen.


Praktische informatie

Je kan je hiernaast inschrijven voor de Nederlandstalige sessie

Zodra je je inschrijft, ontvang je verdere informatie via mail.

Dag: Donderdag 17 maart 2022 om 10u

Duurtijd: 1 uur

Spreker: Kenny Ransquin

Dit webinar, net als al onze andere fiscale webinars, zijn gratis. 

Ontvang je graag een ITAA-attest na je deelname? Dan hoef je enkel te antwoorden op de mail die je ontvangt enkele dagen na het webinar waaraan je hebt deelgenomen. Wij zorgen verder voor het nodige.

We verwelkomen je graag en kijken ernaar uit om bij te dragen aan jouw activiteiten en hun verdere ontwikkeling.

RSM Belgium | Tax

Registration for this event is now close