Webinar "Internationale tewerkstelling voor inbounds en outbounds" - 01 april 2021

01 April 2021

01 April 2021

Geachte mevrouw, geachte heer,

De vennoten van RSM Belgium willen u graag voortdurend bijstaan met kwaliteit en nodigen u graag uit om deel te nemen aan het fiscale webinar dat zij organiseren op 1 april 2021. 

Het thema van het webinar zal zijn : 

  • Internationale tewerkstelling voor inbounds en outbounds: Wanneer werknemers vanuit het buitenland in België komen werken of in de omgekeerde situatie zijn er verschillende zaken waarmee men rekening moet houden op het vlak van immigratie, sociale zekerheid, arbeidsrecht en belastingen. Vanaf de start van een tewerkstelling in België is het noodzakelijk dat de nodige immigratieformaliteiten vervuld zijn. Verder wordt er best op voorhand onderzocht hoe een specifieke internationale opdracht kan gestructureerd worden vanuit een Belgisch perspectief. Tijdens dit webinar wordt besproken welke de aandachtspunten zijn in deze situaties en hoe deze kunnen worden aangepakt. 


Praktische informatie

U kunt zich hiernaast inschrijven voor de Nederlandstalige online sessie

Zodra u zich inschrijft, worden de praktische gegevens aan u meegedeeld.

Dag : Donderdag 01 april 2021 om 11u

Duurtijd : 1 uur

Spreker : Davina Henskens

Deze webinar is helemaal gratis, alsook alle andere fiscale webinars die we geven. 

Ontvang je graag een ITAA-attest na je deelname? Dan hoef je enkel te antwoorden op de mail die je ontvangt enkele dagen na de webinar waaraan je hebt deelgenomen. Wij zorgen verder voor het nodige.


De vennoten van RSM Belgium hopen u te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit om bij te dragen aan uw activiteiten en hun verdere ontwikkeling. 

RSM Belgium

Registration for this event is now close