Webinar "Employment - Forfaitaire onkostenvergoedingen" - 29 maart 2021

29 March 2021

29 March 2021

Geachte Mevrouw, geachte Mijnheer,

De vennoten van RSM Belgium willen u graag voortdurend bijstaan met kwaliteit en nodigen u graag uit om deel te nemen aan het fiscale webinar dat zij organiseren op 29 maart 2021. 

Het thema van het webinar zal zijn : 

  • Forfaitaire onkostenvergoedingen – huidige positie van de Belgische autoriteiten: Werknemers maken al eens bepaalde kosten in het kader van de uitvoering van hun werk (denk bv. aan telefoonkosten of parkeertickets). De terugbetaling van deze kosten op basis van bewijsstukken brengt vaak een grote administratieve rompslomp met zich mee. Om de administratieve lasten in dit verband te verlichten, kan een werkgever een forfaitaire onkostenvergoeding toekennen. Afhankelijk van welke kost er gedekt wordt, aanvaarden RSZ en fiscus andere bedragen. Tijdens dit webinar wordt besproken welke bedragen redelijkerwijs kunnen worden aanvaard en wat de huidige positie is in dit verband van de Belgische autoriteiten. 


Praktische informatie

U kunt inschrijven, hiernaast, voor een Nederlandse online sessie

Zodra u zich inschrijft, worden de praktische gegevens aan u meegedeeld.

Dag : Maandag 29 maart 2021 om 13u30

Duurtijd : 1 uur

Spreker : Freya Coremans


De vennoten van RSM Belgium hopen u te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit om bij te dragen aan uw activiteiten en hun verdere ontwikkeling. 

RSM Belgium

Registration

Registration for our event will close on March 28th 2021.

Ticket Type:
End of Registration
Price
Quantity

Number of attendees